BK Nordkraft – Hvem er vi?

Ja, når man hører navnet, så tænker man sikkert, at det er en boldklub, der holder til i Nordkraft, som er et af Aalborgs varemærker. Men… dette er ikke tilfældet, vi er en bowlingklub, og vi holder til i Løvvangen Bowling Center.

BK Nordkraft er en klub, som blev dannet i 2011 af en del engagerede spillere. Grundlaget for dannelsen af klubben var at spillerne var interesseret i at søge nye højder og markere sig indenfor bowlingsporten. Det var hensigten, at man skulle trives med at spille bowling i en klub, hvor det sociale var i top, samtidig med at der virkelig var mulighed for at udvikle sit bowlingspil.

BK Nordkraft har siden stiftelsen udviklet sig betydeligt. For klubben er det vigtigt, at medlemmerne yder en indsats på bowlingbanerne, og ikke mindst at medlemmerne trives rigtig godt socialt. Samtidig er det vigtigt at klubbens medlemmer står sammen om at bibeholde en fornuftig økonomi, og dermed løfter vi i samlet flok og søger efter sponsorer mv.

Vi har mange unge talenter i klubben, og ikke mindst, også nogle gode erfarne spillere til at holde ”de unge i ørene”.

Klubben har siden stiftelsen haft en træner tilknyttet, for at spillerne hele tiden kan blive bedre og udvikle sig.

BK Nordkraft er en bowlingklub med ambitioner; vi har hele 2 herrehold; et i 2. division og et i Serie A, og ikke mindst et damehold i Jyllandsserien, og alle klubbens hold leger med i den øverst halvdel i tabellerne. Vigtigst af alt – vores ambitioner stopper bestemt ikke her!

Så hvis du vil spille bowling i en klub hvor bowlingsporten er i højsæde, men samtidig går hånd i hånd med socialt samvær og gode klubkammerater? Så er det BK NORDKRAFT du skal vælge!