Værdigrundlag

I BK Nordkraft er det vigtigt at medlemmerne trives med hinanden socialt og at det er sjovt og motiverende at spille bowling. Desuden er det vigtigt for klubben at udvikle spillerne og søge nye højder inden for bowlingsporten.

Klubben er meget fast besluttet på at vores klub skal være en klub uden ”fnidder fnadder” i krogene, og dermed er det en meget åbensindet klub, hvor man ikke skal være bange for at sige sin mening.

Klubben optager kun medlemmer så frem eksisterende medlemmer ikke er imod det, eller melder sig ud på grundlag heraf. Derfor vil nye medlemmers ansøgning om optagelse i klubben også blive drøftet blandt alle klubbens medlemmer.

Vi forventer i klubben at alle arbejder sammen om at højne niveauet inden for bowlingen og derudover det sociale. Samtidig sigter klubben mod at alle yder en indsats for at klubben kan bestå, det vil sige at alle gør en indsats for at skaffe sponsorer mv.